Деталі
Підприємець з міста Звенигородка Руслан Кармоліта за зиму через інтернет освоїв прискорений курс вирощування баштанних та взявся вирощувати власні кавуни, дині, перці, баклажани.
Про це розповідають «Вісті Черкащини».
«Спершу ми пророщували насіння у теплицях, згодом розсаду за допомогою помічників висадили у відкритий ґрунт. Наші кавуни великі, соковиті, солодкі, від 7 до 21 з лишком кілограмів, але нітратів у них — нуль. На цьому й стоїмо. Боремось, щоб наша городина була екологічною, щоб її без неприємних наслідків і в задоволення могли куштувати і дорослі, й діти», — зазначив Руслан Кармоліта.
Додає, насіння закуповував тільки в перевірених авторитетних постачальників.
У власності чоловіка 2 гектари землі, тож він вирішив на ній працювати. Підійшов до роботи серйозно: вивчив типи своїх ґрунтів, робив аналізи у Черкасах, з’ясував, де, на якій ділянці, якого добрива не вистачає, потім відповідно підживлював.
Чоловік має три вищі освіти: економіста, менеджера та бухгалтера. Працював у земельному відділі, але з часом зрозумів, що робота чиновника, з нормованим робочим днем, костюмом з краваткою, йому не до снаги, не цікава.
Discussion about this post